Raclet Panama Up

7.490,00 9.490,00  z DDV-jem

Potujoč model z neverjetno enostavnim sistemom odpiranja s samo enim gibom. Ne glede na to, kam potujete, boste s to prikolico uživali v hitri postavitvi. Vaša postelja bo nared za uporabo v nekaj minutah.

Počisti
  • Opis
  • Mnenja (0)

Opis

ŠOTORSKE POČITNIŠKE PRIKOLICE RACLET PANAMA UP

  1. M/P2GYB2A Raclet Panama Up (z naletno zavoro)
  2. M/P2GXC2A Raclet Panama Up GL (z naletno zavoro, s kuhinjo)

Več podatkov o šotorski počitniški prikolici Raclet Panama Up najdete na spodnji povezavi:

www.kamp-prikolice.si/pocitniske-prikolice/sotorska-pocitniska-prikolica-trigano-raclet-panama-up

ZA PARE IN DRUŽINE

Panama-Up je prilagodljiv model, ki je idealen za pare, prav tako pa ga lahko pretvorimo v model za družine, zahvaljujoč svoji dodatni opremi.

HITRI POSTANKI

Velik predal za shranjevanje je dostopen tudi ob zaprti šotorski prikolici – idealno ob kratkih postankih med vožnjo. Nov sistem tranzitnega pokrova, ki se odpre z zadrgo, vam bo omogočil nakladanje in razkladanje prtljage brez odpiranja celotne šotorske počitniške prikolice. To lastnost boste brez dvoma cenili zlasti med kratkimi postanki.

ENOSTAVNA IN HITRA POSTAVITEV

Panama-Up je potujoč model z neverjetno enostavnim sistemom odpiranja s samo enim gibom. Ne glede na to, kam potujete, boste s to počitniško prikolico uživali v hitri postavitvi – vaša postelja bo nared za uporabo že v dveh minutah.

Vzameš pokrov z ročajem in vrtiš, dokler ne stoji na tleh – to je vse! Sončni nadstrešek je idealen za kratko bivanje, prav tako zahteva zelo malo časa za postavitev, zahvaljujoč 3 točkam pribijanja.

  • Enostavna in hitra postavitev
  • Modularna, namesti lahko do 8 oseb in ima velik skladiščni prostor
  • Idealna za touringe, popotovanja od kraja do kraja
  • Velik, lahko dostopen predal za shranjevanje, ki je na voljo tudi, ko je počitniška prikolica zložena

Ne glede na to, kam potujete, boste s to prikolico uživali v hitri postavitvi – vaša postelja bo nared za uporabo že v dveh minutah. Z ali brez kuhinjske enote, izberite Panama-up model, ki ustreza vašemu načinu kampiranja.

PRAKTIČNOST

Panama-Up ima številne praktične prednosti. Nov sistem tranzitnega pokrova, ki se odpre z zadrgo, vam bo omogočil nakladanje in razkladanje prtljage brez odpiranja celotne šotorske počitniške prikolice. To lastnost boste brez dvoma cenili zlasti med kratkimi postanki.

Široka postelja (150x210cm) z letvenim dnom, ki se zlahka odpre in razkrije velik skladiščni prostor z električnim vtičem (le model s kuhinjo).

SPALNICA

S posteljo z letvenim dnom je Panama-Up najbolj udoben model v svojem rangu. Bombažno platno se izogne temperaturnim spremembam in vam nudi dobro prezračevanje ob vročem vremenu. Okno spalnice se ponaša s funkcijo odpiranja, saj ga je mogoče odpreti in zavihati, s komarnikom in zatemnitveno zastirko.

PRILAGODLJIVOST

Panama-Up je prilagodljiv model; je idealen za par, prav tako pa ga lahko pretvorimo v model za družine, zahvaljujoč svoji dodatni opremi.

Na sprednjo stran šotorske počitniške prikolice Panama-Up je mogoče namestiti dodaten predprostor, za dodatno površino 6m2. Prav tako je na obeh straneh mogoče dodati dve priključni spalnici za namestitev dodatnih 4 oseb.

Na voljo je tudi sončno platno, ki se ga lahko zapne bodisi na glavno platno ob kratkih postankih, bodisi na predprostor za povečanje bivalnega prostora.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Raclet Panama Up”