Raclet Panama Up

Raclet Panama Up

Potujoč model z neverjetno enostavnim sistemom odpiranja s samo enim gibom. Ne glede na to, kam potujete, boste s to prikolico uživali v hitri postavitvi. Vaša postelja bo nared za uporabo v nekaj minutah.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

ŠOTORSKE POČITNIŠKE PRIKOLICE RACLET PANAMA UP

  1. M/P2GYB2A Raclet Panama Up (z naletno zavoro)
  2. M/P2GXC2A Raclet Panama Up GL (z naletno zavoro, s kuhinjo)

Več podatkov o šotorski počitniški prikolici Raclet Panama Up najdete na spodnji povezavi:

www.kamp-prikolice.si/pocitniske-prikolice/sotorska-pocitniska-prikolica-trigano-raclet-panama-up

ZA PARE IN DRUŽINE

Panama-Up je prilagodljiv model, ki je idealen za pare, prav tako pa ga lahko pretvorimo v model za družine, zahvaljujoč svoji dodatni opremi.

HITRI POSTANKI

Velik predal za shranjevanje je dostopen tudi ob zaprti šotorski prikolici – idealno ob kratkih postankih med vožnjo. Nov sistem tranzitnega pokrova, ki se odpre z zadrgo, vam bo omogočil nakladanje in razkladanje prtljage brez odpiranja celotne šotorske počitniške prikolice. To lastnost boste brez dvoma cenili zlasti med kratkimi postanki.

ENOSTAVNA IN HITRA POSTAVITEV

Panama-Up je potujoč model z neverjetno enostavnim sistemom odpiranja s samo enim gibom. Ne glede na to, kam potujete, boste s to počitniško prikolico uživali v hitri postavitvi – vaša postelja bo nared za uporabo že v dveh minutah.

Vzameš pokrov z ročajem in vrtiš, dokler ne stoji na tleh – to je vse! Sončni nadstrešek je idealen za kratko bivanje, prav tako zahteva zelo malo časa za postavitev, zahvaljujoč 3 točkam pribijanja.

  • Enostavna in hitra postavitev
  • Modularna, namesti lahko do 8 oseb in ima velik skladiščni prostor
  • Idealna za touringe, popotovanja od kraja do kraja
  • Velik, lahko dostopen predal za shranjevanje, ki je na voljo tudi, ko je počitniška prikolica zložena

Ne glede na to, kam potujete, boste s to prikolico uživali v hitri postavitvi – vaša postelja bo nared za uporabo že v dveh minutah. Z ali brez kuhinjske enote, izberite Panama-up model, ki ustreza vašemu načinu kampiranja.

PRAKTIČNOST

Panama-Up ima številne praktične prednosti. Nov sistem tranzitnega pokrova, ki se odpre z zadrgo, vam bo omogočil nakladanje in razkladanje prtljage brez odpiranja celotne šotorske počitniške prikolice. To lastnost boste brez dvoma cenili zlasti med kratkimi postanki.

Široka postelja (150x210cm) z letvenim dnom, ki se zlahka odpre in razkrije velik skladiščni prostor z električnim vtičem (le model s kuhinjo).

SPALNICA

S posteljo z letvenim dnom je Panama-Up najbolj udoben model v svojem rangu. Bombažno platno se izogne temperaturnim spremembam in vam nudi dobro prezračevanje ob vročem vremenu. Okno spalnice se ponaša s funkcijo odpiranja, saj ga je mogoče odpreti in zavihati, s komarnikom in zatemnitveno zastirko.

PRILAGODLJIVOST

Panama-Up je prilagodljiv model; je idealen za par, prav tako pa ga lahko pretvorimo v model za družine, zahvaljujoč svoji dodatni opremi.

Na sprednjo stran šotorske počitniške prikolice Panama-Up je mogoče namestiti dodaten predprostor, za dodatno površino 6m2. Prav tako je na obeh straneh mogoče dodati dve priključni spalnici za namestitev dodatnih 4 oseb.

Na voljo je tudi sončno platno, ki se ga lahko zapne bodisi na glavno platno ob kratkih postankih, bodisi na predprostor za povečanje bivalnega prostora.