Raclet Safari (Novo 2018)

Vroče

Raclet Safari (Novo 2018)

Safari je vrhunska družinska šotorska prikolica zasnovana tako, da družinam z dvema ali tremi otroci omogoča odlične kamping počitnice. Je izredno velika (29m²), opremljena z dvema velikima udobnima sobama (2 zakonski postelji 200x165cm) in preprosta za postavitev.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

ŠOTORSKE PRIKOLICE RACLET SAFARI

  1. M/P614A4FB RACLET SAFARI (brez kuhinje)
  2. M/P614A1FB RACLET SAFARI (z notranjo kuhinjo)
  3. M/P621A4DB RACLET SAFARI (z zunanjo kuhinjo)

Več podatkov o šotorski brako prikolici Raclet Safari najdete na spodnji povezavi:

www.kamp-prikolice.si/pocitniske-prikolice/sotorska-pocitniska-prikolica-trigano-raclet-safari

RACLET SAFARI 2018

Model Raclet Safari v letu 2018 nadaljuje svojo tradicijo udobne in velike družinske šotorske prikolice, obenem pa prinaša kar nekaj novosti.

Letos boste uporabniki med drugim navdušeni nad večjimi okni, izboljšanim sistemom zapiranja zastorov (na klik), prenovljenim sončnim platnom ter debelejšo prešito vzmetnico za še boljši spanec. Prav tako je model dobil vizualni facelift in je v tej sezoni na voljo v še privlačnejši barvni shemi, s poudarki na zemeljskih tonih in rjavih odtenkih.

BIVALNI MODEL

Safari je vrhunska družinska šotorska prikolica zasnovana tako, da družinam z dvema ali tremi otroci omogoča odlične kamping počitnice. Je izredno velika (29m²), opremljena z dvema velikima udobnima sobama (2 zakonski postelji 200x165cm) in preprosta za postavitev.

  • Enostavno in hitro sestavljanje
  • Zelo prostorna in primerna za družine (2 veliki spalnici)
  • Sodobna zaokrožena oblika
  • Udobna, z osrednjim prostorom in njegovo talno podlogo prišito na stranice predprostora

ENOSTAVNA IN HITRA POSTAVITEV

Vašo šotorsko prikolico Safari ob prihodu na lokacijo odprete enostavno v samo v dveh fazah. Najprej odprete spalnici in glavni bivalni prostor v nekaj minutah. V taki obliki lahko šotorsko prikolico Safari uporabljate v primeru kratkih postankov ali postankih čez noč.

Za kratkoročno bivanje lahko sončno platno (opcija) pritrdite neposredno na bivalni prostor, kar vam bo vzelo le pet minut. Ko pa prispete v kraj počitnikovanja, namestite tudi predprostor kamp šotorske prikolice Safari. To bo trajalo 25 do 30 minut. Četudi potujete ali postavljate šotorsko prikolico sami, brez skrbi – predprostor šotorske prikolice Safari je zasnovan tako, da ga lahko postavi samo ena oseba.

PREDNOSTI, UDOBJE IN PROSTORNOST

Ena od velikih prednosti šotorske prikolice Raclet Safari je prostor, ki vam ga ponuja: 29m², ki so razdeljeni med skoraj 12m² glavnega bivalnega prostora + spalnice ter nadaljnjih 17m² v predprostoru. Imeli boste dovolj prostora za vso vašo kamp opremo, kot tudi za igro otrok ob slabem vremenu.

Kot prikazuje video, se lahko otroci igrajo na suhem in varni pred vlago, saj je predprostor opremljen s talno podlago vse do robov, kar vas bo zaščitilo pred slabim vremenom in vetrom. Zaradi svoje zadrge, ga lahko namestite ali ga odstranite ko želite in v le nekaj minutah. Narejen je iz PVC prevlečene tkanine, tako da se ga lahko zlahka očisti z malo vode.

Safari predprostor je mogoče pritrditi v tla z in brez talne podloge. Ima dve mreži proti komarjem, na levi in desni strani, ki ju je mogoče odpreti in omogočiti kroženje zraka skozi predprostor. Vsa okna imajo tonirane panele za zatemnitev predprostora ali zakrivanje vaših stvari pred pogledi, ko ste odsotni.

SPALNICI, ZRAČNOST IN HLADILNI EFEKT

Pri oblikovanju šotorske prikolice Safari je bila posebna pozornost posvečena spalnicama. Osrednji bivalni prostor vam tako omogoča dostop do dveh zelo velikih ležišč 200 x 165 cm. Ta osrednji prostor je tudi skladiščni prostor, v katerem lahko shranite svoje stvari med potovanjem in tudi, ko je šotorska prikolica zaprta. Vsaka postelja ima letveno osnovo in je obdana z bombažnim šotorom, ki predstavlja spalnico in se lahko poljubno zapre. Ta šotor ustvarja zračno blazino med streho spalnice in streho zunanjega šotora in ima izolacijski učinek, saj omili nihanja temperature v spalnici.

Vsaka soba ima tudi veliko okno s komarniki in obarvanim panelom za zatemnitev. Okna je mogoče odpreti tudi od slabem vremenu, saj so oblikovana tako, da dež ne pada v spalnico, hkrati pa s tem poskrbite za pretok zraka skozi sobo.

Pod vsako posteljo lahko vstavite dodatno spalnico in tako namestite dodatne 4 osebe (odrasli in otroci). Ti šotori omogočajo dober spanec, saj imajo nepremočljivo talno podlogo in bombažne stene. Lahko se jih uporablja tudi kot skladiščno območje, zaščiteno pred vlago.

KUHANJE MED POSTANKI

Šotorska prikolica Raclet Safari je na voljo s kuhinjskim blokom (opcija), pritrjenim na zadnji strani.

Kuhinjski blok ima umivalnik s pipo in tremi kuhalnimi ploščami in skladiščne predale za jedilni pribor in sestavine (ali steklenice). Dovolj prostora je tudi za majhne jeklenke. Dvodelno pokrivalo in sprednji del, ki se lahko zloži, pa bosta celoto zaščitila pred vlago.

Kot je ta blok pritrjen na hrbtno stran, ga je mogoče uporabiti tudi med postanki na poti, ne da bi za to rabili odpreti šotor. Lahko pa kuhinjski blok postavite tudi v notranjosti predprostora ali v lepem vremenu kuhate kar na prostem.