Trigano Camplair S

Vroče

Trigano Camplair S

Najcenejša družinska šotorska prikolica od vseh Trigano šotorskih prikolic, sloni na vseh prednostih Trigano znanja in izkušenj skozi celoten proces izdelave, vključno s šivanjem, izdelavo okvirja, sestavo in nadzorom kvalitete.

Availability: Samo še 2 na zalogi Šifra: M/J1403W00/TN Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

ŠOTORSKE PRIKOLICE TRIGANO CAMPLAIR S

M/J1403W00/TN – Šotorska prikolica Trigano Camplair S

Več podatkov o šotorski prikolici Trigano Camplair S najdete na spodnji povezavi:

www.kamp-prikolice.si/pocitniske-prikolice/trigano-camplair-s-sotorske-pocitniske-prikolice

NAJCENEJŠE DRUŽINSKE ŠOTORSKE PRIKOLICE NA TRGU!

Z visokimi standardi kakovosti in enostavno postavitvijo šotorske prikolice Trigano Camplair S prav zares izstopajo!

Čeprav najcenejša od vseh Trigano šotorskih prikolic, sloni Trigano Camplair S na vseh prednostih Trigano znanja in izkušenj skozi celoten proces izdelave, vključno s šivanjem, izdelavo okvirja, sestavo in nadzorom kvalitete. Camplair S prinaša Trigano kvaliteto po najnižji ceni!

Šotorske prikolice Trigano Camplair S so z enostavno postavitvijo posebej primerne za družinske počitnice. V osrednjem prostoru se nahajata dve sobi z zakonskima posteljama in velik prostor za shrambo. Z dvema dodatnima pod-posteljnima prostoroma in podaljškom baldahina s stranicami pa lahko kapaciteto prikolice še povečate in poskrbite, da bo na počitnicah prostora za vso družino ali morebitne goste! Poskrbljeno je tudi za shranjevanje – dodaten prostor v ta namen se nahaja še pod posteljami in prostoru pod sedeži ter v posebnih žepkih. Šotorsko prikolico Camplair S lahko nadgradite z nosilcem za bočno shranjevanje, dodatnim prostorom pod posteljo, sprednjim kovčkom, osnovnim prtljažnikom, podpornim kolesom in rezervnim kolesom.

HITRA POSTAVITEV

5-20 minutna postavitev. Postavitev hitre kabine traja le 5 minut (brez predprostora). Kabino lahko postavi ena sama oseba.

Preprosti proces postavitve v 4 korakih lahko izvede ena sama oseba! Ta preprostejši, hitrejši sistem naredi Camplair S privlačno možnost za vikend oddihe, kjer lahko šotorsko prikolico postavi eden od staršev, medtem ko drugi pazi na otroke.

PROSTOR, SVETLOBA & UDOBJE

Camplair S šotorska prikolica nudi prostor, svetlobo in udobje ter je s prilagodljivim baldahinom primerna tako za popotniške družine, kot za daljše bivanje. Standarden baldahin Camplair S je globok 2.3m, kot novost pa je sedaj na voljo še 1.7m dolg podaljšek le-tega, kar pomeni, da lahko Camplair S sedaj namesti tako majhne kot velike družine.

Za hitro postavitev z dovolj prostora namestite samo standarden baldahin, ali pa dodajte razširitev baldahina ter ustvarite kar 4-metrski bivalni prostor! Z dvema velikima zakonskima posteljama v kabini in z možnostjo nadgradnje dodatnih dveh podposteljnih prostorov, je tu dovolj prostora za vso družino!

VREDNOST, KAKOVOST IN ENOSTAVNOST

Komponente, ki se uporabljajo v šotorski prikolici Camplair, so skrbno izbrane z namenom nudenja odlične vrednost za denar, udobja in dolge življenjske dobe. Dober primer tega je visoko kakovostno bombaž no platno Ten Cate, ki bistveno prekaša poceni bombaž in akrilna platna ter je hkrati vodoodporen, zračen in ima odlično življenjsko dobo.

V počitniško šotorsko prikolico modela Camplair je vgrajen Triganov sistem za odpiranje, ki je veliko enostavnejši in priročnejši od sistemov drugih znamk. Kabino lahko postavi ena sama oseba, saj se ležišča, okvir, platno in notranjost postavljajo sočasno.

LASTNOSTI

Okna ravno pravšnje velikosti poskrbijo, da je šotorska prikolica Camplair zračna in svetla. Sprednja panela obeh baldahinov je mogoče poljubno in individualno odstraniti in tako ustvariti veliko sončno streho s stranskimi stenami.

Približno 80% materiala sestavlja zračeno bombažno platno Ten Cate, pri tem pa imata tako kabina kot baldahin PVC pas proti škropljenju. Tega je mogoče popolnoma očisti in je ob posteljah 100% vodotesen.

Funkcije vključujejo tudi: omarice na obeh straneh kabine, pocinkano prikolico in podvozje, močne proti-nevihtne trakove, zračni spalnici, predalčke za shranjevanje v kabini, zavese v kabini in predprostoru in strešno obrobo kabine.

You've just added this product to the cart: