Trigano Alpha

8.490,00 10.490,00  z DDV-jem

Trigano luksuzni model najvišjega razreda. LUKSUZNA AVANTURA! Mogoče jo je postaviti že v manj kot petih minutah, je idealna za avanturiste, ki obožujejo svobodo, hkrati pa vam nudi vse udobje luksuznih šotorskih prikolic. Omogoča vam enostavno selitev iz kraja v kraj.

Počisti
  • Opis
  • Mnenja (0)

Opis

ŠOTORSKE POČITNIŠKE PRIKOLICE TRIGANO ALPHA

  1. M/J1474P00 Alpha Compact (z naletno zavoro)
  2. M/J1477E00 Alpha Deluxe (z naletno zavoro, s kuhinjo in sprednjim deluxe kovčom)

Več podatkov o šotorski počitniški prikolici Trigano Alpha najdete na spodnji povezavi:

www.kamp-prikolice.si/pocitniske-prikolice/trigano-alpha-sotorske-pocitniske-prikolice

ČUDOVIT POBEG V SLOGU 5 ZVEZDIC

Model Alpha spada v najvišji razred šotorskih počitniških prikolic Trigano in uporabnikom ponuja številne premium značilnosti. Je izjemno kompaktna, z odličnimi funkcijami za brezskrbno potepanje, brez da bi se za to odrekli popolnem udobju. Ker jo je mogoče postaviti že v nekaj minutah, je idealna za avanturiste, ki obožujejo svobodo, hkrati pa vam nudi vse udobje luksuznih šotorskih počitniških prikolic.

LUKSUZNA AVANTURA !

Enostavno selitev iz kraja v kraj vam omogočajo šotorske počitniške prikolice Alpha, Trigano model najvišjega razreda.

Prijetno gnezdece je bilo zasnovano prav do zadnje podrobnosti, z vašim dobrim počutjem v mislih: velika udobna postelja (150 x 205 cm) na letveni osnovi, velik prostor za shranjevanje z enostavnim dostopom do prtljage in luksuzna kuhinja s plinom in priključki so vnaprej nameščeni na sprednjem delu prikolice ali v sprednjem kovčku za shranjevanje.

Šotorske počitniške prikolice Alpha je mogoče postaviti in pospraviti v manj kot 5 minutah!

Velika okna za obilo svetlobe tudi v deževnih dneh so fleksibilna, kar pomeni, da jih je mogoče po želji odpreti/zapreti in se tako prilagoditi vsem vremenskim razmeram. Prav tako vsa okna vključujejo komarnike za zaščito pred nadležnimi insekti.

Luksuzna kuhinja s plinom in vsemi potrebnimi priključki je mobilna in jo lahko po želji prestavite tudi v zunanji del. Prenovljen zunanji videz šotorske počitniške prikolice je v skladu s prikolicama Trigano Odysee Plus in Olympe, kar ji daje še privlačnejšo sodobno obliko. Na voljo so tudi številni dodatki, ki bodo vašo šotorsko prikolico enostavno povečali in jo spremenili v pravo počitniško vilo.

Želite podaljšati svoj dopust ali povabiti prijatelje? Ni problema, le potisnite stranice nazaj, dodajte tendo, sončno ponjavo, dodatno zadnjo sobo ali dodatno spalnico in že ste nared!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Trigano Alpha”