Trigano Alpha

Trigano Alpha

Trigano luksuzni model najvišjega razreda. LUKSUZNA AVANTURA! Mogoče jo je postaviti že v manj kot petih minutah, je idealna za avanturiste, ki obožujejo svobodo, hkrati pa vam nudi vse udobje luksuznih šotorskih prikolic. Omogoča vam enostavno selitev iz kraja v kraj.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

ŠOTORSKE POČITNIŠKE PRIKOLICE TRIGANO ALPHA

  1. M/J1474P00 Alpha Compact (z naletno zavoro)
  2. M/J1477E00 Alpha Deluxe (z naletno zavoro, s kuhinjo in sprednjim deluxe kovčom)

Več podatkov o šotorski počitniški prikolici Trigano Alpha najdete na spodnji povezavi:

www.kamp-prikolice.si/pocitniske-prikolice/trigano-alpha-sotorske-pocitniske-prikolice

ČUDOVIT POBEG V SLOGU 5 ZVEZDIC

Model Alpha spada v najvišji razred šotorskih počitniških prikolic Trigano in uporabnikom ponuja številne premium značilnosti. Je izjemno kompaktna, z odličnimi funkcijami za brezskrbno potepanje, brez da bi se za to odrekli popolnem udobju. Ker jo je mogoče postaviti že v nekaj minutah, je idealna za avanturiste, ki obožujejo svobodo, hkrati pa vam nudi vse udobje luksuznih šotorskih počitniških prikolic.

LUKSUZNA AVANTURA !

Enostavno selitev iz kraja v kraj vam omogočajo šotorske počitniške prikolice Alpha, Trigano model najvišjega razreda.

Prijetno gnezdece je bilo zasnovano prav do zadnje podrobnosti, z vašim dobrim počutjem v mislih: velika udobna postelja (150 x 205 cm) na letveni osnovi, velik prostor za shranjevanje z enostavnim dostopom do prtljage in luksuzna kuhinja s plinom in priključki so vnaprej nameščeni na sprednjem delu prikolice ali v sprednjem kovčku za shranjevanje.

Šotorske počitniške prikolice Alpha je mogoče postaviti in pospraviti v manj kot 5 minutah!

Velika okna za obilo svetlobe tudi v deževnih dneh so fleksibilna, kar pomeni, da jih je mogoče po želji odpreti/zapreti in se tako prilagoditi vsem vremenskim razmeram. Prav tako vsa okna vključujejo komarnike za zaščito pred nadležnimi insekti.

Luksuzna kuhinja s plinom in vsemi potrebnimi priključki je mobilna in jo lahko po želji prestavite tudi v zunanji del. Prenovljen zunanji videz šotorske počitniške prikolice je v skladu s prikolicama Trigano Odysee Plus in Olympe, kar ji daje še privlačnejšo sodobno obliko. Na voljo so tudi številni dodatki, ki bodo vašo šotorsko prikolico enostavno povečali in jo spremenili v pravo počitniško vilo.

Želite podaljšati svoj dopust ali povabiti prijatelje? Ni problema, le potisnite stranice nazaj, dodajte tendo, sončno ponjavo, dodatno zadnjo sobo ali dodatno spalnico in že ste nared!