Trigano Olympe

Vroče

Trigano Olympe

Kaj pa, če bi s seboj vzeli celotno pleme? Počitnice za celoten klan! Brako prikolica Olympe je posebej primerna za družinske počitnice, saj kabina nudi dovolj prostora za kar 3 spalnice, na voljo pa so tudi številni dodatki, s katerimi kapaciteto prikolice povečate za do 12 oseb.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

ŠOTORSKA BRAKO PRIKOLICA TRIGANO OLYMPE

 1. M/J1481J00 Šotorska brako prikolica Trigano Olympe (z naletno zavoro)
 2. M/J1479G00 Šotorska brako prikolica Trigano Olympe (z naletno zavoro in kuhinjo)

Več podatkov o šotorski brako prikolici Trigano Olympe najdete na spodnji povezavi:

www.kamp-prikolice.si/pocitniske-prikolice/sotorska-pocitniska-prikolica-trigano-olympe

KAJ PA, ČE BI S SEBOJ VZELI CELOTNO PLEME?

Kampiranje je super, vendar ne brez prijateljev in družine! Naša posebej velika šotorska brako prikolica Olympe lahko sprejme do 12 ljudi (6 otrok in 6 odraslih). S skoraj 26 m² površine je ena naših najbolj prostornih kamp šotorskih prikolic. Ima dve spalnici, ločeni s predelnim prostorom, ki ga lahko uporabite tudi kot tretjo spalnico za dve osebi.

POČITNICE ZA CELOTEN KLAN!

Dodaj še eno priključno spalnico in pod posteljni šotor in namestili boste lahko celoten klan! Njena velikost pa ji kljub temu ne preprečuje enostavne in hitre postavitve, saj se predprostor razvija skupaj s spalnicama. Kuhinjski predel (opcija) zagotavlja dovolj prostora za večje skupine, pohvali pa se lahko tudi z umivalnikom in kuhalno ploščo s tremi plinskimi gorilniki. Kot opcija je lahko kuhinja opremljena s kolesi, tako da jo je mogoče enostavno premakniti in po želji kuhati pod nadstreškom ali zunaj na odprtem. Z Olympe so odlična druženja zagotovljena!

ZA POČITNICE CELOTNE DRUŽINE

Šotorska brako prikolica Olympe se ponaša z dvema neodvisnima spalnicama, ločenima s kabino, ki jo je mogoče spremeniti v tretjo spalnico za 2 osebi. Dodajte še priključno sobo in podposteljni šotor in brako prikolica lahko sedaj namesti vašo celotno družino. Kljub njeni velikosti, pa je mogoče šotorsko prikolico izjemno hitro postaviti, saj se njen predprostor razvija skupaj s spalnicama.

Kuhinjski predel zagotavlja dovolj prostora za večje skupine, pohvali pa se lahko tudi z umivalnikom in kuhalno ploščo s tremi plinskimi gorilniki. Kot opcija je lahko kuhinja opremljena s kolesi, tako da jo je mogoče enostavno premakniti in po želji kuhati pod nadstreškom ali zunaj na odprtem.

S šotorsko brako prikolico Olympe je zadovoljstvo zagotovljeno.

Trigano Olympe je popolnoma nov koncept šotorske prikolice, ki nudi dovolj prostora za vso družino – z dvema širokima posteljama in veliko kabino ter kar 25.70 m2 prostora. Olympe je prijetna na pogled in je na voljo v različnih barvah zemeljskih odtenkov, ki izgledajo odlično kjer koli. Ključne značilnosti vključujejo razkošno kuhinjo s tekočo vodo (model GL), talno podlogo na zadrgo, 2 letveni postelji kakovosti avtodomov in udoben sedežni predel v kabini.

DO GLAVNEGA CILJA V LE V NEKAJ MINUTAH

Glavna cilja, ki predstavljata glavno idejo za zasnovo šotorske prikolice Trigano Olympe, sta hitrost in enostavnost uporabe. Ta dva cilja sta bila dosežena z zasnovo in implementacijo kabine in predprostora po principu vse-v-enem. Da bi se čas postavitve še skrajšal, sta kabina in predprostor podprta še z integriranim sistemom ogrodja, tako da nošenje dodatnih palic sedaj več ni potrebno.

Ko je šotorska počitniška brako prikolica Olympe odklopljena iz avtomobila in so nogice za stabilizacijo postavljene, boste potrebovali le nekaj minut za postavitev kabine in predprostora (pred zabijanjem klinov in namestitvijo talne podloge). V zelo kratkem času je torej mogoče kamp šotorsko brako prikolico Olympe spremeniti v prostoren in udoben počitniški dom za do 6 oseb. Ta zasnova je idealna za postanke čez noč in vikend uporabo v lepem vremenu, ko ni potrebno intenzivno zabijanje klinov.

PREPROSTA POSTAVITEV:

 1. Dvignite kuhinjo (GL model).
 2. Dvignite preko obe postelji  in ju uravnajte
 3. Odvijte platno okoli brako prikolice
 4. Priključite glavno palico
 5. Celotno kabino in predprostor dvignite preko in postavite pokonci
 6. Iz notranje strani predprostora nato obe glavni palici potisnite navzven. Do zaključka te faze potrebujete le nekaj minut, zaradi česar je Trigano Olympe šotorska brako prikolica do 10x hitrejša za postavitev kot številne druge šotorske prikolice.

LASTNOSTI

 1. Pocinkana Alko šasija z zavoro & vlečna kljuka. Trigano se zanaša na znanje in kvaliteto ALKO za vse osi z zavorami in vlečne kljuke. Rezervno 13″ kolo in pomožno kolesce sta serijsko vključena.
 2. Močna, lahka & odporna proti rjavenju: telo brako prikolice Trigano Olympe je narejeno iz močnih PVC panelov za dolgotrajno uporabo, enostavno vzdrževanje, zmanjšano težo in izolacijo.
 3. De-lux zadnja kuhinja pri Olympe GL modelu: kuhalnik z dvemi gorišči in žarom, tekoča voda, umivalnik, delovne površine, predali in shramba za vse vaše kuhinjske pripomočke.
 4. Udobne postelje z letvenim dnom: letvena postelja pomorske kakovosti je standardna lastnost kamp šotorskih prikolic Trigano Olympe. Nudijo več udobja, toplino in bolj ali manj odstranijo ves potencialen kondenz.
 5. Talna podloga na zapenjanje z zadrgo: PVC talna podloga vrhunske kakovosti je še ena serijska lastnost Trigano Odyssee prikolic.
 6. Zavore serijsko vključene.
 7. Kotni stabilizatorji serijsko vključeni: kvalitetni, spustni stabilizatorji kot se uporabljajo pri običajnih počitniških prikolicah.
 8. Nove barve in oblika: 2016 Olympe z novo obliko oken.
 9. Prostorna notranjost: v velikem predprostoru je dovolj prostora za vso družino.