Raclet Solena

Raclet Solena

Kar se tiče odpiranja je Solena zagotovo najenostavnejša brako prikolica na svetu. En korak je dovolj. Primete za ročaj pokrova in ga obrnite proti tlom. In že ste končali. Ima tudi strešni prtljažnik, na katerega lahko namestite kolesa in podobno.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

ŠOTORSKA BRAKO PRIKOLICA RACLET SOLENA

  1. M/P618S3AA Brako prikolica Raclet Solena (krem barva)
  2. M/P618A3AA Brako prikolica Raclet Solena (krem barva, z naletno zavoro)
  3. M/P618S4AA Brako prikolica Raclet Solena (oranžna barva)
  4. M/P618A4AA Brako prikolica Raclet Solena (oranžna barva, z naletno zavoro)

Več podatkov o šotorski brako prikolici Raclet Solena najdete na spodnji povezavi:

www.kamp-prikolice.si/pocitniske-prikolice/sotorska-pocitniska-prikolica-trigano-raclet-solena

ENOSTAVNO ODPIRANJE Z ENO SAMO POTEZO

Solena je kar se tiče samega odpiranja gotovo najenostavnejša šotorska brako prikolica šotor na svetu: en korak je dovolj. Primete za ročaj pokrova in ga obrnite proti tlom. In že ste končali.

  • Brez zabijanja klinov
  • Zelo kompaktna šotorska brako prikolica, enostavna za manevriranje
  • Enostavno odpiranje z eno samo potezo
  • Trden pokrov iz steklenih vlaken

NAJENOSTAVNEJŠA IN NAJHITREJŠA POSTAVITEV

Solena je kar se tiče samega odpiranja gotovo najenostavnejša šotorska brako prikolica šotor na svetu: en korak je dovolj. Primete za ročaj pokrova in ga obrnite proti tlom. In že ste končali. Tudi če zraven prištejete čas namestitve obeh cevi in prilagoditve kotičkov šotorske brako prikolice, vam vse skupaj ne bo vzelo več kot 2 minuti.

IDEALNA ZA POPOTNIKE

Solena je idealen spremljevalec za vaše izlete in potovanja – zagotavlja vam posteljo v le dveh minutah, poskrbi za prevoz vaše prtljage, koles, lahko pa jo tudi razširite, tako da boste imeli dovolj prostora tudi, če se odločite ustaviti za nekaj dni.

PRAKTIČNOST

Glavne prednosti Solene so praktične narave. Solena ima na primer strešni prtljažnik, na katerega lahko namestite na primer kolesa, udobno 1.30m x 1.90m posteljo, ki je hkrati prostor za vašo prtljago, trden pokrov na zaklepanje ter je najhitrejša in najenostavnejša šotorska brako prikolica za postavitev.

V svoji osnovni obliki je Solena idealna šotorska brako prikolica za eno ali dve osebi. Solena je idealen spremljevalec za vaše izlete in potovanja. Ne glede na to, kam potujete, Solena vam zagotavlja posteljo v dveh minutah, poskrbi za prevoz vaše prtljage, koles, lahko pa jo tudi razširite, tako da boste imeli dovolj prostora tudi, če se odločite ustaviti za nekaj dni.

Oprema šotorske prikolice Solena je zelo specifična: trden pokrov, ki ščiti vaše stvari, medtem ko potujete in se nato pretvori v prava trdna tla v času bivanja, strešni prtljažnik za prevoz koles in udobno posteljo, ki jo je mogoče odpreti ter tako razkrije veliko shranjevalno površino.

1. POSTAVITEV

Solena je kar se tiče samega odpiranja gotovo najenostavnejša šotorska prikolica na svetu: en korak je dovolj. Primete za ročaj pokrova in ga obrnite proti tlom. In že ste končali.

Tudi če zraven prištejete čas namestitve obeh cevi in prilagoditve kotičkov šotorske prikolice, vam vse skupaj ne bo vzelo več kot 2 minuti. Za kratek oddih priporočamo uporabo sončnega platna.

2. GLAVNE PREDNOSTI

Glavne prednosti Solene so praktične narave. Solena ima strešni prtljažnik, na katerega lahko namestite na primer kolesa. 1.30m x 1.90m postelja, ki je hkrati prostor za vašo prtljago.

Njen trden pokrov ščiti vaše stvari, medtem ko potujete, in se ga lahko tudi zaklene. Pokrov se spremeni v trda tla, ko je Solena v uporabi. Stoji na strešnem prtljažniku in se tako prilagodi vsem vrstam tal.

V svoji osnovni obliki je Solena idealna šotorska brako prikolica za eno ali dve osebi.

3. SPANJE

Postelja Solene je zelo udobna. Meri 1.30m x 1.90m in ima letveno osnovo ter je obdana z bombažnim šotorom, ki predstavlja spalnico in se lahko poljubno zapre. Ta šotor ustvarja zračno blazino med streho spalnice in streho zunanjega šotora. Ta zračna blazina ima izolacijski učinek in omili nihanja temperature v spalnici.

Okno spalnice je opremljeno z mrežo proti komarjem in obarvanim panelom za zatemnitev.

4. PRILAGODLJIVOST ZA VEČ GOSTOV

Solena je zelo prilagodljiva šotorska prikolica, ki se zlahka pretvori v povprečno veliko družinsko šotorsko brako prikolico.

Opcijsko sončno platno se lahko namesti na sprednjo stran Solene in tako poskrbi za dodatnih 6m² prostora. Sončno platno ima talno podlogo vse do robov, ki varuje dnevni prostor pred vetrom in vlago. Spalnico je mogoče priključiti tudi s strani – tako lahko sprejme še do dve osebi.

Prav tako lahko sončno platno namestite neposredno na glaven bivalni prostor za kratkoročno bivanje ali na sprednji del predprostora za še več prostora.