Trigano Galleon

Vroče

Trigano Galleon

Najbolj vsestranska šotorska prikolica na trgu. Znatna prednost počitniške šotorske prikolice Galleon je njena vrednost za denar. Razmerje med ceno in vrednostjo je izmed najboljših na trgu in to brez kompromisov pri kakovosti.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

ŠOTORSKA PRIKOLICA TRIGANO GALLEON

  1. M/J1448J00 Šotorska prikolica Trigano Galleon (moka/bež)
  2. M/J1452P00 Šotorska prikolica Trigano Galleon (moka/bež, s kuhinjo)
  3. M/J1449Y00 Šotorska prikolica Trigano Galleon (moka/bež, z naletno zavoro)
  4. M/J1453C00 Šotorska prikolica Trigano Galleon (moka/bež, z naletno zavoro, s kuhinjo)
  5. M/J1410R00 Šotorske prikolice Trigano Galleon (modra/bež)
  6. M/J1413G00 Šotorske prikolice Trigano Galleon (modra/bež, s kuhinjo)
  7. M/J1411E00 Šotorske prikolice Trigano Galleon (modra/bež, z naletno zavoro)
  8. M/J1414W00 Šotorske prikolice Trigano Galleon (modra/bež, z naletno zavoro, s kuhinjo)

Več podatkov o šotorski prikolici Trigano Galleon najdete na spodnji povezavi:

www.kamp-prikolice.si/pocitniske-prikolice/sotorska-pocitniska-prikolica-trigano-galleon

NAJBOLJ VSESTRANSKA ŠOTORSKA PRIKOLICA NA TRGU

Šotorska prikolica Galleon je primerna za kratke postanke (postavitev kabine v 5 minutah), za daljše oddihe, kjer lahko poljubno izbirate število postavljenih predprostorov in s tem prilagajate kvadraturo prikolice kot tudi njihovo namenskost (dodatna spalnica, toaletni prostor, zaščiten prostor za žar), primerna je za uporabo ob slabem vremenu (ogromen bivalni prostor, podloga za zaščito pred vodo,velika okna za obilico svetlobe) in ob sončnih dneh (velika odstranljiva okna, ki omogočajo zračenje, sončno platno), namesti lahko male in velike družine (opcijske dodatne sobe in podposteljni šotori) in še bi lahko naštevali.

PROSTORNA AVANTURA

Šotorska prikolica Trigano Galleon vas spodbudi k čim boljšem izkoristku baldahina z zaokroženo zasnovo, ki se razteza v širini 3 metrov in nudi številne prostore za shranjevanje. Z dodanim podaljškom baldahina pridobite kar 20 m2 velik bivalni prostor.

POSTAVITEV KABINE ŽE V PETIH MINUTAH

Preprost proces postavitve v 4 korakih lahko izvede ena sama oseba! Ta preprostejši, hitrejši sistem naredi Galleon privlačno možnost za vikend oddihe, kjer lahko šotorsko prikolico postavi eden od staršev, medtem ko drugi pazi na otroke

TALNA PODLOGA NA ZADRGO

Talna podloga na sistem zadrge omogoča hitro in vsestransko zaščito pred vodo, prepihom in obiski nezaželenih živali ter tako poskrbi za nemoteno uporabo šotorske prikolice ne glede na vreme.

PROSTOREN DNEVNI PROSTOR

Šotorska prikolica Trigano Galleon ima enega najlepših in najprostornejših bivalnih prostorov na trgu. Meri več kot 3m v širino in ima različne prostore za shranjevanje: odlična izbira za tiste, ki uživajo v dolgih večerih s prijatelji. Medtem ko temno platno strehe nad spalnicama poskrbi za zaslužen počitek, pa svetle barve predprostora prepuščajo maksimalno količino svetlobe v dnevni prostor. Z dodanim podaljškom baldahina (opcija) in odstranitvijo osrednje stene med njima tako pridobimo največji baldahin šotorske prikolice trenutno na voljo – ta zajema kar 20 kvadratnih metrov!

OSTALE LASTNOSTI

Šotorsko prikolico Trigano Galleon odlikujeta dve prostorni sosednji zakonski postelji, med katerima se nahaja udoben sediščni prostor z zračnimi okni. Pod vsako posteljo lahko namestite dodatno spalnico za 1-2 osebi, ali pa ta prostor uporabite kot igralni kotiček za vaše najmlajše, prostor za spanje hišnih ljubljenčkov ali pa ga spremenite v dodaten prostor za shranjevanje opreme za kampiranje. Prikolica je serijsko opremljena z obrobo strehe kabine, notranjimi omaricami za shranjevanje in pralnimi sedežnimi blazinami na zadrgo in najpomembnejše s talno podlogo na sistem zadrge, ki bo poskrbela za zaščito pred vodo, prepihom in žuželkami.

S šotorsko prikolico Galleon vam je prepuščena izbira opreme (z ali brez zavor, z ali brez kuhinje) in barve (v barvi mocha z modro obrobo in ecru različici).

Znatna prednost počitniške šotorske prikolice Galleon je njena vrednost za denar – razmerje med ceno in vrednostjo je izmed najboljših na trgu in to brez kompromisov pri kakovosti.

Novo ogrodje z ukrivljenim delom strehe je lahko in enostavno za postavitev, medtem ko talna podloga na sistem zadrge omogoča hitro, vsestransko zaščito pred vodo, prepihom in obiski nezaželenih živali. Galleon šotorska prikolica se ponaša s kabino za hitro postavitev v petih minutah, kar pomeni, da je kabina v hipu pripravljena za uporabo.

Pocinkano Alko podvozje omogoča neomejeno uporabo, prav tako pa je podvozje opremljeno s štirimi kotnimi stabilizatorji prikolice, ko je ta v uporabi. Šotorska prikolica Galleon uporablja najmanjšo prikolico med Trigano izdelki, saj je široka le 140 cm. Nizko, kompaktno telo same prikolice omogoča enostavno vleko, z uporabo stranskih nosilcev za shranjevanje (opcijsko) pa priklopnik zahteva zelo malo prostora za shranjevanje, ko ni v uporabi.