Trigano Odyssee Plus

Vroče

Trigano Odyssee Plus

Zelo hitra postavitev prikolice vam bo vzela samo 10 minut. Šotorske brako prikolice Trigano Odyssee Plus nudijo odlično ravnovesje kakovosti, prostora, oblikovanja in funkcionalnosti, zaradi česar ostajajo priljubljen model iz leta v leto.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

ŠOTORSKE BRAKO PRIKOLICE TRIGANO ODYSSEE PLUS

  1. M/J1483L00 Šotorske brako prikolice Trigano Odyssee Plus (modra/bež, z naletno zavoro)
  2. M/J1485P00 Šotorske brako prikolice Trigano Odyssee Plus (modra/bež, z naletno zavoro in s kuhinjo)

Več podatkov o šotorski brako prikolici Trigano Odyssee Plus najdete na spodnji povezavi:

www.kamp-prikolice.si/pocitniske-prikolice/sotorska-pocitniska-prikolica-trigano-odyssee-plus

RAZKOŠNO, MIRNO IN ČUTNO

Šotorske brako prikolice Odyssee Plus so bolje opremljene različice Odyssee, pripravljene za uporabo v nekaj minutah.

SVOBODA, AVTENTIČNOST, DOBRO POČUTJE

Ležišči z letvenim dnom v dveh popolnoma ločenih spalnicah čakata na vas. Talna podloga, sončno platno in mreže proti komarjem za zaščito pred naravnimi nevšečnostmi ter razširitev predprostora z obilico svetlobe, zahvaljujoč velikim strešnim oknom.

Mobilna kuhinjska enota (opcija s kolesi), ki je opremljena z vsem, kar potrebujete, vključuje umivalnik in plinsko kuhalno ploščo s tremi gorilniki za zadovoljitev apetita celotne družine.

In ne nazadnje, nov EASY PACK sistem, ki omogoča enostaven dostop do prtljage.

UDOBNI SPALNICI

Obstaja veliko lastnosti šotorske brako prikolice Odyssee Plus, ki so namenjene zagotavljanju vašega udobja. Obe postelji imata žimnici iz pene na letveni podlagi, tako da lahko uživate v udobju prave postelje, medtem ko kampirate. To, v kombinaciji z notranjo streho spalnic, ki vzdržuje udobno sobno temperaturo, pomeni, da je sproščujoč spanec zagotovljen.

Udobno temperaturo v šotorski prikolici ohranjajo tudi PVC telo prikolice in spalnična okna s komarniki, ki poskrbijo za odlično kroženje zraka.

Velik panel v strehi je mogoče odpeti in zavihati nazaj, tako da se razkrije velik prozoren PVC panel, ki omogoča vstop maksimalne količine svetlobe v šotorsko prikolico in poskrbi za svetel in zračen življenjski prostor.

PROSTOR IN SHRANJEVANJE

Šotorske brako prikolice Odyssee Plus imajo veliko skladiščnega prostora. Dno ene izmed postelj ima nov EASY PACK sistem, ki se s pomočjo hidravličnih nosilcev lahko dvigne in tako razkrije velik prostor za oblačila in shranjevanje prtljage.

Pod drugo posteljo se nahaja še dodaten prostor, ki se ga lahko uporablja za shranjevanje ali za razširitev šotorske prikolice za akomodacijo do 5 ljudi z uporabo pod posteljnega šotora (opcijski dodatek).

Še več prostora za shranjevanje ali spanje dobimo z uporabo priključne spalnice (opcijski dodatek) na strani šotorske prikolice. Standardna kuhinja ponuja dovolj prostora za vso vašo opremo za kuhanje.

AVANTURA Z UDOBJEM DOMA

Šotorske brako prikolice Trigano Odyssee Plus nudijo odlično ravnovesje kakovosti, prostora, oblikovanja in funkcionalnosti, zaradi česar ostajajo priljubljen model iz leta v leto. Brako prikolice Trigano Odyssee Plus imajo že vgrajen okvir, ki omogoča popolno postavitev šotorske brako prikolice v samo 10 minutah, kar pomeni, da boste imeli več časa za sprostitev in uživanje počitnic.

Brako prikolice Trigano Odyssee Plus so izdelane iz visoko kakovostnega bombaža, ki je trpežen in bo trajal več let, ne glede na vremenske razmere, ki jim bo izpostavljen, prav tako pa je obdelan za preprečevanje razpadanja materiala ali pojava plesni.

Šotorske brako prikolice Trigano Odysee Plus so zasnovane za udobje – vsaka od dveh spalnic ima zakonsko posteljo z letvenim dnom, talna podloga, nov senčnik in komarniki vas ščitijo pred pomanjkljivostmi, ki so povezane z življenjem »na odprtem«, razširitev predprostora pa še poveča vnos naravne svetlobe zaradi svojega velikega strešnega okna. Kot opcija je lahko kuhinja opremljena s kolesi in ima vse, kar potrebujete, da poskrbite za vso družino, vključno z umivalnikom in kuhalno ploščo na plin s 3 gorilniki. In ne nazadnje, EASY PACK sistem pomeni, da imate enostaven dostop do vaše prtljage, tudi med potovanjem.

DODATNA OPREMA

Obstaja tudi številna dodatna oprema za šotorske brako prikolice Trigano Odyssee Plus, z uporabo katere lahko šotorsko brako prikolico popolnoma prilagodite vašim potrebam. Dodatki vključujejo senčnik, spalni priključek, prtljažnik za prtljago, sprednji kovček za shranjevanje in nosilce za skladiščenje, ki omogočajo postavitev šotorske prikolice na bok, ko ni v uporabi. Lahko si omislite tudi nove panele za zaščito pred mrčesom, ki se z zadrgo zapnejo na vrata in stranske panele, ter tako v vročih dneh omogočite pretok zraka brez strahu pred vdorom žuželk.